Людям з порушення зору Звичайна версія

ФОНД ГАРАНТУВАННЯ ПРОДОВЖУЄ ВИПЛАТИ КОШТІВ ВКЛАДНИКАМ ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»

16.12.2016

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) продовжує виплати коштів вкладникам ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» (далі – ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»).

Для отримання коштів вкладники ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» з 16 грудня 2016 р. до 30 січня 2017 р. включно можуть звертатись до установ банків-агентів Фонду: ПАТ «АЛЬФА БАНК; ПАТ «ПУМБ» та АТ «ТАСКОМБАНК».

Банк, що здійснює виплату коштів, визначається залежно від місця реєстрації проживання за паспортом, вказаному вкладниками під час укладання договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ». Перелік банків наведено у таблиці.

Даний реєстр відшкодувань вкладникам ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» містить інформацію про громадян, заяви яких були подані:

- у Києві – до 07 грудня 2016 рокувключно;

- у Дніпрі, Одесі, Харкові, Запоріжжі, Сумах, Черкасах – до 30 листопада 2016 року включно;

- у Львові – до 01 грудня 2016 року включно;

- заяви, що надійшли засобами поштового зв’язку – до 02 грудня 2016 року включно.

Заяви, що були подані після зазначених дат будуть включені до наступного реєстру на виплату. Прийом заяв продовжується і буде тривати до завершення процедури ліквідації ПАТ «Банк «Михайлівський».

Місце реєстрації проживання за паспортом, вказане вкладниками при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»Банк, що здійснює виплату коштів
АР Крим та м. СевастопольПАТ «ПУМБ»
Вінницька областьПАТ «ПУМБ»
Волинська областьАТ «ТАСКОМБАНК»
Дніпропетровська областьПАТ «ПУМБ»
Донецька областьПАТ «ПУМБ»
Житомирська областьПАТ «ПУМБ»
Закарпатська областьПАТ «ПУМБ»
Запорізька областьАТ «ТАСКОМБАНК»
Івано-Франківська областьАТ «ТАСКОМБАНК»
Київська областьПАТ «АЛЬФА БАНК»
м. КиївПАТ «АЛЬФА БАНК»
Кіровоградська областьПАТ «ПУМБ»
Луганська областьПАТ «ПУМБ»
Львівська областьАТ «ТАСКОМБАНК»
Миколаївська областьПАТ «ПУМБ»
Одеська областьАТ «ТАСКОМБАНК»
Полтавська областьПАТ «ПУМБ»
Рівненська областьАТ «ТАСКОМБАНК»
Сумська областьПАТ «ПУМБ»
Тернопільська областьАТ «ТАСКОМБАНК»
Харківська областьПАТ «ПУМБ»
Херсонська областьПАТ «ПУМБ»
Хмельницька областьАТ «ТАСКОМБАНК»
Черкаська областьПАТ «ПУМБ»
Чернівецька областьПАТ «ПУМБ»
Чернігівська областьПАТ «ПУМБ»

Звертаємо увагу, що вкладникам – нерезидентам для отримання коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення ПАТ «АЛЬФА БАНК».

Для отримання гарантованої суми відшкодування вкладникам необхідно звернутись до установ банків-агентів та пред’явити паспорт і документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер). Виплати відшкодування також здійснюватимуться іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності.

Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно надати до Фонду копії: паспорту та документа органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код) та нотаріально засвідчену копію свідоцтва про право на спадщину.

Виплати відшкодувань вкладникам здійснюватимуться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Інформацію про подальші виплати вкладникам ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» буде повідомлено додатково на офіційному сайті Фонду - www.fg.gov.ua, на сайті ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» - www.mbank.kiev.ua та відділеннях даного банку.

Довідкова інформація за телефонами:

«Гаряча лінія з питань гарантування вкладів фізичних осіб»: 0 800-308-108 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України), 044-333-36-55 ( згідно з тарифами оператора зв'язку);

ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»: (044) 594-98-25;

ПАТ «АЛЬФА-БАНК»: +38 (046) 264-63-59, +38 (044) 498-16-01, +38 (050) 119-12-09;

ПАТ «ПУМБ»: +38 (044) 496-88-61;

АТ «ТАСКОМБАНК»: +38 (044) 393 25 90.