Людям з порушення зору Звичайна версія

Затверджено перелік вимог кредиторів ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»

17.11.2016

Керуючись пунктом 12 частини п’ятої статті 12 та частиною п’ятою статті 49 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб», рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 10 листопада 2016 року № 2414 було прийнято рішення про затвердження переліку (реєстру) вимог кредиторів ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ».

Задоволення вимог кредиторів здійснюватиметься за рахунок коштів, одержаних в результаті ліквідації та реалізації майна банку у черговості, визначеній статтею 52 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб».

Кредитори можуть звернутись за отриманням інформації щодо акцептування їх кредиторських вимог:

1. До контакт центруПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ». Кредитору буде підтверджено факт включення в реєстр кредиторів та чергу виплати коштів за реєстром.

2. Письмово на поштову адресу ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» - вул. Прорізна, 8, м. Київ, 01601. Кредитору буде надана письмова відповідь щодо включення клієнта до реєстру кредиторів ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» (із зазначенням суми зобов‘язань та черговості виплат).

3. До відділу обслуговування клієнтів фізичних осіб, розташованого за адресою: вул. Прорізна, 11, м. Київ, 01001.

Детальна інформація на сайті ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» www.mbank.kiev.ua.

Довідкова інформація за телефонами:

Контакт центр ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»: (044) 594-98-25;

«Гаряча лінія з питань гарантування вкладів фізичних осіб»: 0-800-105-800 (безкоштовно зі стаціонарних  та мобільних телефонів в межах України).