Людям з порушення зору Звичайна версія

ФГВФО: Зловмисники, представляючись співробітниками Фонду гарантування, вимагають від вкладників Михайлівського винагороду за повернення коштів

04.11.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб застерігає вкладників «Банку Михайлівський» та просить їх бути обачними. Справа в тому, що зафіксовані випадки, коли до вкладників телефонують зловмисники, представляються співробітниками Фонду гарантування та вимагають сплатити їм винагороду за сприяння у поверненні коштів із цього неплатоспроможного банку.

Фонд гарантування наголошує, що виплата гарантованої суми та задоволення вимог кредиторів будь-якого неплатоспроможного банку відбувається відповідно до чинного законодавства безкоштовно для вкладників. У жодному випадку працівники Фонду гарантування не звертаються до клієнтів таких банків  з пропозицію  щодо сприяння у вирішенні будь-яких питань за винагороду.

Якщо Вам відомі такі факти, будь ласка, повідомляйте про них у правоохоронні органи.

Нагадаємо, що раніше Фонд гарантування  вже  звертався до клієнтів «Банку Михайлівський» з проханням бути обачними у виборі юристів та юридичних компаній, які обіцяють сприяння у швидкому поверненні коштів, наданих у позику ТОВ «ІРЦ» та ТОВ «КІЦ».