Людям з порушення зору Звичайна версія

За результатами перевірки рахунків фізосіб в «Банку Михайлівський», сума до виплат за Реєстром збільшиться на 83 млн грн

21.07.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

За результатами проведеної Фондом гарантування перевірки рахунків фізичних осіб в «Банку Михайлівський», сума гарантованого відшкодування до виплат за Реєстром збільшиться на 83 млн грн, і вже з 26 липня вкладники зможуть отримати свої кошти. Про це на зустрічі з вкладниками банку, яка відбулась 21 липня у Фонді, повідомила заступник директора-розпорядника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Наталія Рудуха.

«У вівторок ми поновимо Реєстр. У цей перший пул буде додана інформація на суму близько 83 млн грн. Перевіркою встановлено, що сформовані залишки на вже перевірених рахунках клієнтів не мають відношення до схем з «ІРЦ» і «КІЦ», - сказала Н.Рудуха.

При цьому, вона підкреслила, що під час перевірки Фонд гарантування вносив до Реєстру інформацію виключно про тих клієнтів, на рахунках яких залишки сформовані реальними коштами, а не шляхом недійсних записів у бухгалтерських документах.

Н.Рудуха підкреслила, що перевірка триває, і за її результатами інформація у Реєстрі вкладників буде поновлюватись щотижнево. 

Вона нагадала, що з 15 липня вкладники «Банку Михайлівський» отримують кошти, і на сьогодні вже виплачено 454,9 млн грн.

Довідкова інформація за телефонами:

«Гаряча лінія з питань гарантування вкладів фізичних осіб» (безкоштовно зі стаціонарних  та мобільних телефонів в межах України): 0-800-105-800;

Довідкова лінія для клієнтів ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»: (044) 333-36-55 (тарифікація дзвінків відбувається згідно тарифів Вашого оператора);

ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»: (044) 594-98-25 (багатоканальний).